Описание
Максимален напор (H) 8 м

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Потопяема помпа за мръсна вода 750W 1max 217л/мин - Raider RDP-WP25

RAIDER е първата марка, която представя на пазара преносима потопяема помпа, която е предназначена за изпомпване на мръсна и чиста вода, при това с висока мощност и отлични водни параметри. Оборудвана е с поплавък, който осигурява автоматична работа на помпата при промяна на водното ниво.

При сгъване на „крачетата помпата може да изпомпва чиста вода до ниво 4mm.
Тестовете на помпата в нашия централен сервиз потвърдиха отличните и технически характеристики.

Нашите конкуренти продават успешно дренажни помпи предназначени само за чиста вода.

Целта на въвеждането на тази машина в помпената продуктова група на RAIDER е да увеличим пазарния си дял.

Досега изпомпването на мръсна и в друг случай на чиста вода, се извършваше с две отделни помпи. Дори при избор на най-скромните като параметри и цени помпи, общата им цена е доста над 100 BGN с ДДС.

RAIDER постига това с една мощна помпа RD-WP25 при дебит 13 000 литра за час и то на атрактивната цена към краен клиент от 80 BGN с ДДС.

В режим на работа, като дренажна помпа тя е предназначена за отводняване на малки строителни обекти, приземни етажи, мазета, гаражи и др.

Като помпа за изпомпване на чиста вода е предназначена за отводняване на помещения при битови аварии, при прехвърляне на вода от един резервоар в друг и т. н.  

Помпата RD-WP25 е подходяща за всички канали на разпространение. Продукт известен още и като RDP WP 25, RDPWP25, RDP WP25, RDP-WP 25
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^